ONTWERP OP MAAT

Ons team bestaat uit professionele architecten en interieur designers. Zij vertalen met veel passie jouw wensen en behoeften naar een kantoor dat past bij jouw organisatie. Het team kijkt naar het karakter van het gebouw en de stijl van de organisatie. Het gaat hierbij niet alleen om de indeling en de functionaliteit. Ook de mensen, sfeerbeleving, kleuren en materialen zijn belangrijk. Zodat jij straks het kantoor hebt dat bij jouw organisatie past.

 • Inspiratie workshop
  Ontwerpen doen we niet alleen, dat doen we op basis van jouw wensen. Na het eerste consult nodigen we je uit voor het maken van een moodboard tijdens een kick-off sessie.
 • Schets
  Na de moodboardsessie ontvang je een schetsontwerp. Dit ontwerp werkt ons team samen met jou uit tot een final design.
 • Digitaal ontwerp
  Het final design brengen wij tot leven in een digitaal ontwerp. Waarmee jij alvast kunt dagdromen van het nieuwe kantoor.

REALISATIE VAN HET NIEUWE KANTOOR

 1. Na het afronden van de ontwerpfase begint de realisatie. Eén van onze projectmanagers zorgt ervoor dat het besproken ontwerp van a-tot-z wordt uitgevoerd. 

 2. De missie van de projectmanager? Ontzorgen en schakelen. Dit gebeurt het gehele proces met  regelmatig een overleg.
 1. Na de transformatie van het kantoor, kan het project definitief afgeleverd worden. Jij en je collega’s kunnen direct aan de slag in een gloednieuw kantoor! 

Samen met onze zorgvuldige geselecteerde partners en leveranciers realiseren wij het project. Zij zijn goed georganiseerd, communiceren makkelijk en leveren top kwaliteit. Ze maken het daadwerkelijke ontwerp dat wij vooraf hebben gepresenteerd. 

Na de oplevering van het project zorgen wij voor de nazorg. Dit is een essentieel onderdeel, want wij zijn pas tevreden als jij het bent! 

DUUR ZAAM

DUUR ZAAM

Duurzame oplossingen vinden we belangrijk en daarom zoeken we tijdens de ontwerpfase altijd naar duurzame oplossingen. Denk aan het gebruik van gerecyclede materialen en het gebruik van meubels. 

Onze BREEAM-expert geeft advies over certificering van gebouwen volgens de BREEAM-norm. Wij ontwerpen de inrichting binnen de verplichte kaders en helpen bij het leveren van eventuele bewijslast.

CONSULT & ADVIES

We geven advies over het aantal vierkante meters van het kantoor, het maken van een plan en de beste huisvesting. 

Wij creëren kantoren die passen bij het gebouw, de mensen en de bedrijfscultuur. Geen saaie bedompte kantoren, maar inspirerende ruimtes waar je met plezier werkt. Wist je dat een gezonde werkplek zorgt voor hogere productiviteit en een rendement oplevert van maar liefst 20%? Werknemers werken nu eenmaal graag op een kantoor met geschikte werkplekken waar ze eenvoudig collega’s kunnen ontmoeten.

DE TOEKOMST VAN WERK IS NU

Je hebt een kantoor, maar je voelt je er niet echt thuis. Er staan bureaus en stoelen, maar je mist de inspiratie. Een plek die aanvoelt als thuiskomen, waar je ontspannen bent, waar je fijn kan werken en waar jouw creativiteit wordt geprikkeld. Een plek waar je klanten met plezier ontvangt en nieuwe medewerkers met trots jouw bedrijf kan laten zien.

De toekomst van werk gaat over verbinden. Verbinden van mensen met elkaar, de organisatie, de kantooromgeving, de ruimtes en techniek. Wat heeft jouw kantoor nodig om die verbinding te waarborgen en om een fijne werkplek te creëren die aanvoelt als thuiskomen? Wij zijn expert op het gebied van kantoorinrichtingen. Voor nu en in de toekomst.