Onze opdrachtgever is een wereldwijde speler in het creëren van positieve klantervaringen voor diverse internationaal opererende merken.
Een nieuw kantoor betekent ook een ‘een nieuw gezicht’ deze opdrachtgever. De nieuwe werkomgeving moet gaan fungeren als ‘gastvrije-hub’, goed bereikbaar en comfortabel om op diverse manieren te werken.

Het werkplekconcept bestaat uit twee zones die zijn gesplitst door middel van een sociaal hart. Bij één zone ligt de focus op communicatie, overleg en vergaderen, de andere zone is gericht op focus en concentreren. Deze zone is een open kantoor met werkplekken en diverse concentratieruimtes die ook als akoestische-buffer dienen. Het sociaal hart dient vooral voor ontspanning, rust en de mogelijkheid tot flexwerken en is als verbindende zone goed van beiden kanten te bereiken. Hiermee kunnen medewerkers, relaties en flexwerkers direct een prettige plek vinden.

Met deze invulling hebben we een prettige werkplek voor diverse behoeften willen creëren en vooral een omgeving die de nieuwe dynamiek van onze opdrachtgever ademt